Η ομάδα και οι εκπομπές μας
Παραγωγοί
Σαββατιάτικη Σούμα
 
 
ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
 
sabbatiatiki souma
Γιωργοχρήστος facebook-icon Γιώτα facebook-icon
 
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
Γιωργοχρήστος Λίτσας:
Ο Γιωργοχρήστος γεννήθηκε το έτος 1994 στην μαγευτική Καλαμάτα. Το 2012 αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Καλαμάτας, πέρασε στην σχολή του αδερφού του(παρά τις όσες προσπάθειες του αδερφού του και φίλων του να μην κάνει αυτό το μεγάλο λάθος) στο τμήμα Πληροφορικής κ’ Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Π.Α.
Απ’ότι μας λέει και ο ίδιος, ο μεγαλύτερος αδερφός του ευθύνεται αποκλειστικά για την μουσική διαπαιδαγώγηση του. Ο Θεόδωρος(γνωστός σε πολλούς ως Iso ή Θείος) έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα. Η ενασχόληση του Θοδωρή με το D.I.T. Radio έκανε τον «μικρό» να πάρει το «λάθος» μονοπάτι.
Η σχέση του με την συμπαραγωγό του είναι περίεργη, αφού ξεκίνησε ενα βράδυ στην Ερμού.
Οι φίλου του τον ξέρουν ως «Κοντό». (Λόγω του «μεγάλου» ύψους του)
 
 
Γιώτα Δημητρακοπούλου:
Γεννημένη στην Καλαμάτα 16-06-1994. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν ως τρελή, κυκλοθυμική, αναίσθητη κτλ κτλ. Μετά από 18 απερίγραπτα χρονιά στην πόλη αυτή μετακόμισε με σκοπό να μείνει για πάντα στην Αθηνά και φυσικά για να σπουδάσει τοπογράφος μηχανικός στο ΤΕΙ Αθηνών. Αγαπάει την μουσική, και σε αυτό οφείλεται η οικογένεια της και πιο πολύ τα μεγαλύτερα της αδέρφια. Ακούει τα πάντα από σκυλάδικα μέχρι και Pop. Το D.I.T. Radio εμφανίστηκε από το πουθενά καθώς ένα βραδύ στην Έρμου ο iso junior της έκανε πρόταση να γίνει συμπαραγωγός του και αυτή δέχτηκε!!!!
 
Η ΕΚΠΟΜΠΗ
 
ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Σαββατιάτικη Σούμα
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Σάββατο, 12:00 - 14:00
 
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 
Παρ’ότι ο αδερφός του Γιωργοχρήστου έχει αφήσει μια παράδοση με λαϊκές εκπομπές, ο ίδιος γουστάρει πιο πολύ την rock ‘n roll μουσική.  Από την άλλη η Γιώτα παρ΄ότι ακούει τα πάντα προτιμά την pop μουσική. Έτσι για να μην καταστρέψουν την εκπομπή τους, αποφάσισαν να μοιράσουν καθήκοντα. Ο Γιωργοχρήστος αναλμβάνει να μας ταξιδέψει σε rock και σχετικά μονοπάτια και η Γιώτα να μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν την φοιτητική μας ζωή. Και οι δύο μαζί, σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε μαζί τους μια σούμα της κάθε εβδομάδας που περνά.
 
Παραγωγοί

Midnight DreamsΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ


midnight

Σάκης Μαυρίδης facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

O Θανάσης Μ. γεννήθηκε στις Σέρρες τον Μάρτιο του 1992 και έζησε εκεί μέχρι το 2001, όπου και μετακόμισε στην Αθήνα. Σπουδάζει Audio Engineering Diploma στην  S.A.E Institute και ασχολείται σε ερασιτεχνικό επίπεδο με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής (House & Trance). Παίζει μουσική ως Dj τα τελευταία 5 χρόνια, μιξάροντας με Βινύλια και CD αποφεύγοντας την κουλτούρα του PC Djing.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

NICKNAME: Dj Ma.T
ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Midnight Dreams
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Παρασκευή, 20:00 - 22:00
ΕΙΔΟΣ: House (Tech, deep, soulfull, techno, old school, funky & progressive)

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το μουσικό είδος της εκπομπής θα αναφέρεται στο κοινό που έχει βαρεθεί την Mainstream και ψάχνει κάτι διαφορετικό.
House λοιπόν στα 128 BPM από παραγωγούς που έχουν δώσει πολλά σε αυτόν τον χώρο και αξίζει να ακουστούν.

 
Παραγωγοί

Dance in your House


ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

diyh

Γιάννης Κονόμης facebook-icon Λαέρτης Κοκαβέσης facebook-icon
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: diyh [at] dit-radio [dot] gr

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης και ο Λαέρτης γεννήθηκαν στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας στης 29/05/1989(τυχαίο...δεν νομίζω) όπου και έζησαν μέχρι την ηλικία τον 18. Όταν τελείωσαν το λύκειο το 2007 πέρασαν στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης αντίστοιχα… Η απλή γνωριμία που είχαν ο ένας για τον άλλον έγινε μια πολύ καλή φιλία(παίζει και να έχουν βρεθεί στο ίδιο μαιευτήριο όντας γεννημένοι την ίδια ημερομηνία).Είναι τόσο διαφορετικοί και ταυτόχρονα μοιάζουν σε τόσα πολλά σαν χαρακτήρες(με λίγα λόγια πάρ’τον ένα και χτύπα τον άλλο),το καλό είναι όμως ότι δεν έχουν το ίδιο γούστο στις γυναίκες (γιατί τότε θα υπήρχε πρόβλημα). Είναι χαρούμενα παιδάκια(και δεν λένε να μεγαλώσουν όπως φαίνεται)και αρέσκονται εις το "κωλοχτύπημα" μετά τις Dance και House μουσικής. Η αγάπη για το ραδιόφωνο ξεκίνησε πριν τρεισήμισι χρονια όταν προσπαθούσαν μέσω διαφόρων ιντερνετικών προγραμμάτων να κάνουν εκπομπή(σε πειραματική φάση). Από τότε πέρασαν δύο χρόνια χωρίς να βρούν την ευκαιρία για μια κανονική εκπομπή. Μέχρι που μια ωραία βραδιά άκουσαν για πρώτη φορά το D.I.T. Radio. Δεν έχασαν την ευκαιρία και κατευθείαν έκαναν αίτηση για να πραγματοποιήσουν το όνειρο που ήταν δυο χρόνια σε αναμονή… Μετά από λίγο καιρό το όνειρο έγινε πραγματικότητα και για ενάμισι χρόνο σας κάνουν παρέα μέσω του καλύτερου νεανικού φοιτητικού ραδιοφώνου D.Ι.Τ. Radio.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Dance in your House
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Πέμπτη, 20:00-22:00
ΕΙΔΟΣ: Dance, House

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το είδος που παίζει στην εκπομπή είναι κυρίως Dance και House(εξίσου και το όνομα της εκπομπής), όμως πολλές φορές ξεφεύγει από αυτό το είδος(γιατί έτσι γουστάρει ο ηχολήπτης…τι να κάνουμε) ή λόγω λατρείας σε κάθε είδος μουσικής(σχεδόν). Αρχικά η ιδέα ήταν για μια μουσική εκπομπή όμως η εξοικείωση με τα μικρόφωνα δημιούργησε την ανάγκη τις έκφρασης και του σχολιασμού διαφόρων θεμάτων της επικαιρότητας. Η μουσική επιλογή του ακροατή και η άποψή του είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Στο κάτω κάτω τώρα κάπως την έχουν δει και θέλουν να την ονομάζουν talkshow την εκπομπή(τρομάρα τους… τι νa κάνεις αν σου μπει το ψώνιο δεν φεύγει). Σας περιμένουν κάθε Πέμπτη 20:00-22:00 για κουβεντούλα ,ωραία μουσική και καλή παρέα.

 
Παραγωγοί

Radio Fusion


Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

100 12501
Γιώργος Δαγκούλης

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Δαγκούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπουδάζει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με τη μουσική και τα διάφορα είδη της και η ιδέα του να κάνει μια ραδιοφωνική εκπομπή ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον σε σχέση με τη μουσική. Οπότε βρέθηκε στο D.I.T. Radio!

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Radio Fusion
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τρίτη, 18:00 - 20:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Fusion είναι το είδος της μουσικής που προκύπτει από τον συνδυασμό διαφορετικών στυλ μουσικής. Έτσι και η εκπομπή είναι music show στο οποίο θα συνδυάζονται πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, όπως jazz, world, rock, blues, funk, latin, nu-jazz, lounge, reggae, fusion, dub και alternative (κι όμως γίνεται!). Ακόμα, η εκπομπή θα ενημερώνει για τα ενδιαφέροντα (μουσικά και άλλα) που συμβαίνουν κάθε εβδομάδα, μια ενότητα στην οποία η συμμετοχή των ακροατών και η ανταλλαγή απόψεων είναι αναπόσπαστα κομμάτια.

 
Παραγωγοί

Break the Show

 


Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ


teoo ftc2

Θοδωρής Μαρίνης facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Θοδωρής Μαρίνης:
Το όνομα αυτού Θοδωρής . Ζει την Αθήνα από άκρη σε άκρη ,μα ποτέ δεν θα πάψει να αγαπά την Σαλόνικα. Κάπου στα 18 του και αφού δεν κατάφερε να γίνει πιλότος όπως ονειρευόταν ‘προσγειώθηκε’ στη δημοσιογραφία . Η μουσική και το Volley (δυάρι αχτύπητο- τι να σε λέω τώρα ) μπήκαν στη ζωή του από παρααααα πολύ μικρή ηλικία . Κάθε Τετάρτη θα ‘πετάει ‘ στον αέρα του D.I.T. Radio !


Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Break the Show
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τετάρτη, 18:00 - 20:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Mε χαλαρή και ευχάριστη διάθεση κάθε Τετάρτη 18:00 με 20:00 θα τα λέμε παρέα με mainstream - pop μουσική.

 

 
Παραγωγοί

Kick Off

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

DSC 2608

Γιώργος Εγγλέζος facebook-icon Γιώργος Χατζηπαναγής facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δύσκολο να περιαυτολογείς...!Οπότε αποφασίσαμε να γραψουμε ο ένας για τον άλλον..

Γιώργος Εγγλέζος (περισσότερο γνωστός ως England):
Δευτεροετής φοιτητής του D.I στο ΕΚΠΑ από Κύπρο, γεννηθείς 06/11/1991. Μετά το πέρας της δίχρονης θητείας του στα κυπριακά Τανκς , ο νεαρός England αποφάσισε να ξενιτευτεί χάριν αγάπης προς την Ελλάδα, δοκιμάζοντας παράλληλα τις ικανότητές του στην επιστήμη των υπολογιστών. Τώρα, στον δεύτερό του χρόνο ως DITάκι, το παλικάρι, αναζητεί νεες περιπέτεις μακριά από τις C++ και τα Σήματα! Εκμεταλλευόμενος λοιπόν την ευκαιρία που προσέφερε ο φοιτητικός σταθμός της σχολής του, καθώς και την εμπειρία του στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, αφού διετέλεσε μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του Super Sport FM της πατρίδας του για λίγο καιρό. ο England καταφέρνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να ψήσει τον παιδικό του φίλο Jumbo να ξεκινήσουν μια αθλητική εκπομπή! Η συνέχεια της περιπέτειας, κάθε Τρίτη 8-10 στο D.I.T. Radio!!!

Γιώργος Χατζηπαναγής (περισσότερο γνωστός ως Jumbo):
Δευτεροετής φοιτητής του Τμήματος Δημοσιογραφίας στο ΕΚΠΑ από Κύπρο γεννηθείς 03/11/1991. Έχοντας ως μεγαλύτερο στόχο ζωής να γίνει αθλητικογράφος, ο Γιώργος άφησε πίσω του την αγαπημένη πατρίδα για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα -> Να γίνει ο αθλητικογράφος που θα κατέχει τις αθλητικές γνώσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και το πάθος του Γιώργου Χελάκη. Φοιτητής πλέον του Τμήματος Δημοσιογραφίας στην Αθήνα,, ο πάντα διψασμένος για νέες εμπειρίες Jumbo, πείστηκε εύκολα να ξεκινήσει την αθλητική εκπομπή με τον England! Με παρελθόν αρθρογραφίας στην κατηγορία των αθλητικών σε Κυπριακή ιστοσελίδα, ο Jumbo με το τεράστιο εύρος γνώσεων που κατέχει στον κόσμο των αθλητικών, έρχεται να προσθέσει μέσω του KickOff, αναλύσεις, προβλέψεις, γέλιο, και - πολύ σπάνια - αξιόπιστες στοιχηματικές προτάσεις στον κόσμο του D.I.T. Radio!!

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Kick Off
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τρίτη, 20:00 - 22:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στόχος του Kick Off είναι να προετοιμάσει το ραδιοφωνικό κοινό του για τα επερχόμενα ματς κυρίως του Champion's League, αλλά και των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Γίνονται επίσης εκτενείς αφιερώσεις σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα ανά το παγκόσμιο που έλαβαν χώρα είτε στις μέρες μας, είτε τυγχάνει ''να γιορτάζουν'' κάποια επέτειο..
Δείτε και τη σελίδα μας στο facebook εδώ

 

 

 
Παραγωγοί

Light Me UpΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

light me up

Βάσω Ράικου facebook-icon Δήμητρα Γάκη facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Βάσω Ράικου:
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 13 Αυγούστου 1990 και σπουδάζω στη Φιλοσοφική Σχολή, στο Τμήμα Φιλολογίας. Τρελαίνομαι γιά τα ταξίδια, τη διασκέδαση και τη μουσική!!! Από μικρή ηχογραφούσα τον εαυτό μου σε κασέτες παριστάνοντας την ραδιοφωνική παραγωγό. Φέτος λοιπόν αποφάσισα να αναβιώσω αυτή την παιδική ανάμνηση με τη βοήθεια του D.I.T. Radio!! Κάθε Τετάρτη μαζί με την Δήμητρα Γάκη θα σας φτιάχνουμε τη διάθεση!!!

Δήμτρα Γάκη:
Γεννήθηκα τέλος Μαϊου, 28 για την ακρίβεια, το 1990. Μεγάλωσα στη Λιβαδειά και ήρθα στην Αθήνα στα 18 μου αφότου πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο Τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Λατρεύω να πειράζω τους φίλους μου, να γελάω και να ακούω δυνατά μουσική!!!! Δέχτηκα με χαρά να συμμετάσχω στο D.I.T. Radio με σκοπό να σας μεταδώσω τη θετική μου ενέργεια!!


Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Light Me Up
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τετάρτη, 20:00 - 22:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Είναι η πρώτη μας φορά στον κόσμο του D.I.T. Radio και είμαστε πολύ ενθουσιασμένες γι αυτό!!! Η εκπομπή μας θα περιλαμβάνει κυρίως mainstream μουσική και gossip θέματα. Θα θέλαμε πάρα πολύ να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του chat του σταθμού. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις δικές σας αφιερώσεις!! Ελπίζουμε οι δύο ώρες που θα περνάτε μαζί μας να σας γεμίζουν με χαρά και θετικές σκέψεις..!!

 
Παραγωγοί

RockFour

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

rock four

RockFour facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ομάδα RockFour:
Ηταν 1990 θυμάμαι...που 4 διαφορετικές μάνες φέραν στον κόσμο 4 διαταραγμένες προσωπικότητες. Αυτοί οι 4 τύποι που μεγάλωσαν μαζί στις συνοικίες του γουδιού ενώθηκαν με τα δεσμά της φιλίας στα εφηβικά τους χρόνια.. Με τούτα και με κείνα η παρέα μας κλείνει 10 χρόνια γνωριμίας μέσα στα οποία ο καθένας μας έχει επηρεαστεί από τα ακούσματα των άλλων και κατά συνέπεια να υπάρχει ένα variety μουσικών επιλογών με βασικό στοιχείο το rock. Όλη αυτή η πορεία οδήγησε στις αρχές του 2012 στην δημιουργία της ομάδας "RockFour". Στόχος της είναι να παρουσιάσει την ποιοτική σαπίλα που κρύβει μέσα της σε ενα rock περιβάλλον. Αφού εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα στον αέρα φοιτητικών σταθμών κατέληξαν στο D.I.T. Radio προκειμένου να παρουσιάσουν το μηδαμινό ταλέντο τους ...

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: RockFour
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Σάββατο, 18:00 - 20:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΞΕΧΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΞΕΡΑΤΕ.  Δεν υπάρχουν κανόνες και συχνά δεν είναι τίποτε οργανωμένο... απλά αυτοσχεδιάζουμε... Είμαστε εδώ για να φωτίσουμε τον γκρίζο κόσμο της καθημερινότητάς σας με νότες υψηλών decibel. Η εκπομπή περιλαμβάνει ελληνικό και ξένο Rock, τηλεφωνικές φάρσες , "κριτική" ταινιών με τίτλο "από καρδιάς" και διάφορες συνεντεύξεις (φιλικές συζητήσεις) με κυρίως μπάντες της ελληνικής rock σκηνής. Η παρέα μας είναι μοναδική όπως και η ενέργεια που θα σας μεταδώσουμε (έχουμε προτάσεις από ΔΕΗ). Μια εναλλακτική ράδιο-φονική εκπομπή που σας ετοιμάζει πριν τηω σαββατιάτικη έξοδό σας.

 
Παραγωγοί

Dead Zone


ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

GEO 4593

Ιωάννης Μοσχόβης facebook-icon Κατερίνα “Ωδέτη” Τσόρβα facebook-icon
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: vanspoon(skype) και email: dead_zone [at] dit-radio.gr

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ιωάννης Μοσχόβης (γνωστός σαν Ζαγάρι ):
Μεγαλωμένος στον Πειραιά, γεννημένος το 1990, όντας οσονούπω επιστήμων άνθρωπος (wannabe απόφοιτος του Τμήματος ΠληROFLορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ), ο Ιωάννης είναι από τους πιο παλιούς παραγωγούς στο σταθμό. Ασχολείται με πολλά πράγματα, τόσα πολλά που πραγματικά δεν θέλετε να σας τα αναφέρει σε αυτό το βιογραφικό, καθώς θα καταντήσει πολύ μακροσκελές και ενοχλητικό. Όσων αφορά τα μουσικά, ακούει όλα τα είδη εκτός από House και κλισέ ελληνικά χιτάκια.
 
Κατερίνα “Ωδέτη” Τσόρβα (γνωστή και ως Γλάστρα):
Γεννήθηκε το σωτήριο έτος 1994. Μεγάλωσε στην μυσταγωγική Αμφιάλη και είναι φοιτήτρια του Τμήματος Χρηματοοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον δάσκαλό της (σσ ο άνωθεν τύπος) μετά από πρόταση του οποίου, δέχτηκε να συμπαρουσιάσει μαζί του αυτήν την εκπομπή της κακιάς ώρας. Κατά τα άλλα, ασχολείται με το διάβασμα, την μόδα και τον χορό. Ακούει ό,τι της λέει ο δάσκαλος της(σσ. ο άνωθεν τύπος) καθώς και τα θολοκουλτουριάρικα ελληνικά άσματα της εποχής. Επίσης, έχει δηλώσει, πως μπορεί να γίνει νεκρόφιλη για πάρτη του Jim Morrison.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Dead Zone
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Κυριακή, 20:00 - 22:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Την εκπομπή την διέπει μια ατμόσφαιρα κουλτούρας, αλλά και λαϊκισμού, χωρίς να λείπει το στοιχείο της ειρωνείας, αλλά και οι πολεμικές ιαχές μεταξύ των δύο πλασμάτων που παρουσιάζουν την εκπομπή. Η μουσική ποικίλει από εκπομπή σε εκπομπή, από ώρα σε ώρα και από λεπτό σε λεπτό. Κάθε μονή Κυριακή η επιλογή της μουσικής είναι στα χέρια των (ο θεός να τους κάνει) παραγωγών, ενώ κάθε ζυγή στα χέρια των ακροατών!

Τέλος ,η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή 20:00-22:00!

 
Παραγωγοί

Trolling in the BitΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

GEO 4579


Σπύρος Γκάργκουλας facebook-icon Χρήστος Σέκκας facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπύρος Γκάργκουλας:
Ο Σπύρος (κατά κόσμον Pepe) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χορεύτρα Μεσσηνίας.Το 2010 στα 18 του πέρασε στην Θεολογική σχολή του ΕΚΠΑ καίγοντας και το λίγο μυαλό που το είχε μείνει. Οι γιατροί έχουν διαγνώσει πως η ασθένεια του ''προηγμένη παραλυτική σχιζοφρένεια με δείγματα ακούσιας ναρκισσιστικής μανίας'' είναι μη ιάσιμη,κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. Αγαπημένες του ενασχολήσεις είναι η μουσική,το ποτό,η θεολογία. Φυσικά η μεγάλη λατρεία του είναι ο ναργιλές του που πλέον αποτελεί φυσική προέκταση του χεριού του. Η μουσική του παιδεία καλύπτει μεγάλο φάσμα ωστόσο δηλώνει αδυναμία στην house και στον Σωκράτη Μάλαμα. Το όνειρό του για μια καλύτερη ανθρωπότητα είναι ότι κάποια στιγμή όλοι θα καπνίζουν ναργιλέ,θα chillάρουν και θα αγαπούν ακατάπαυστα.

Χρήστος Σέκκας:
Ο Χρήστος(κατα κόσμον chris se) γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Το 2010 πέρασε στο D.I με τις καλύτερες συστάσεις . Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές παρόν στα καλύτερα parties της πρωτεύουσας και της δυτικής Αττικής έχοντας ιδιαίτερη απήχηση στο ωραίο φύλλο. Μεγάλη του αγάπη ο υπολογιστής του που με εξαιρετικό μεράκι έφτιαξε ολομόναχος ο οποίος είναι γεμάτος από εκατοντάδες super πράγματα που ένας κοινός νους δεν μπορεί καν να συλλάβει. Αγαπημένες του συνήθειες είναι το internet surfing, o προγραμματισμός και η ενασχόληση με το γυναικείο φύλλο. Η μουσική του γνώση χαρακτηρίζετε ευρεία με κύρια αναφορά στα house και chill ακούσματα. Το όνειρο του για ένα καλύτερο αύριο είναι να γεμίσει τα κινητά και τα PC με cool applications που θα κάνουν την ζωή των ανθρώπων πιο άνετη και όμορφη με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Trolling in the Bit
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τετάρτη, 22:00 - 00:00
ΕΙΔΟΣ: Dance & House

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το όνομα της εκπομπής τα λέει όλα. Κύριο μέλημα του Chris και του Pepe είναι να κάνουν τους ακροατές να ανέβουν(αφού πάντα η διάθεση τους βρίσκετε σε υψηλά επίπεδα) και να trollάρουν με ό,τι κινείται. Παράλληλα με την Μουσική και το troll οι παραγωγοί συζητούν,καυτηριάζουν φλέγοντα θέματα και σας μεταφέρουν σε ένα περιβάλλον γέλιου και οτινανισμού. Κοντά σας με ένα δίωρο φωτιά που θα ταράξει τα μπάσα και τις αισθήσεις σας.

 
Παραγωγοί

Νύχτα Ξελογιάστρα

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

GEO 4581

Δημήτρης Βερνίκος facebook-icon Νίκος Χιώτης facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δύσκολο να περιαυτολογείς...!Οπότε αποφασίσαμε να γραψουμε ο ένας για τον άλλον..

Νίκος Χιώτης:
Η μισή Νύχτα Ξελογιάστρα είναι ο Νίκος Χιώτης.Σαν φτασμένος φαρμακοποιός που είναι,ξέρει πολύ καλά το φάρμακο για τις ερωτευμένες αλλά και για τις καψουρεμένες καρδιές(το έχει αποδείξει άλλωστε!!).Χρόνιος φαν της ροκ,καποια στιγμή αλλαξοπίστησε και καταλήξαμε να ακούμε παρέα Καρρά.Το ένα έφερε το άλλο και έτσι πίνουμε αγκαλιά με το μικρόφωνο κάθε Τετάρτη,μέχρι να τελειώσει το ποτό.Σαν γνήσιος φαν,στο αυτοκίνητο του παίζει μόνο live Βασίλη Καρρά,άντε και Ρέμου για το χατίρι μου.Έχοντας πάρει σβάρνα ότι κυκλοφορεί σε ελληνική βραδυά,ξέρει πολυ καλά πως να "ρίξει" και πως να "ανεβάσει" το κοινό με αξιοζήλευτη μαεστρία.Τα υπόλοιπα,στον αέρα...

Δημήτρης Βερνίκος:
Μήν τον αναζητήσετε σαν Δημήτρη...Άσκοπα!! ο jim vernikos όπως είναι πλέον γνωστός,με σύμμαχο την λατρεία του για την καψούρα και κυρίως τον Αντώνη Ρέμο,αλλά και την διάθεσή του να σχολιάζει(πάντα με καυστικο τρόπο-σαν άλλος caveman) τις τραγικές δυστοκίες των διαπροσωπικών σχέσεων θα σας κάνει να γελάτε και να κλαίτε συγχρόνως!! Εγώ τουλάχιστον αυτο παθαίνω...Στις ελληνικές βραδιές δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ξέρει!!! Αγαπημένος χορος:τα πιστόλια!!!

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Νύχτα Ξελογιάστρα
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τετάρτη, 00:00 - 02:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πικάντικα σχόλια και ξεμπροστιάσματα μεταξύ των παραγωγών υπό την συνοδεία ποιοτικής καψούρας!!!

 

 

 
Παραγωγοί

Cuba LibreΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

cuba libre

Λευτέρης Σκανδαλέλλης facebook-icon Αντώνης Μαυριός facebook-icon Σπύρος Παπαχριστοδούλου
Επικοινωνία : cuba_libre [at] hotmail [dot] gr

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Λευτέρης Σκανδαλέλλης:
Ο Λευτέρης, γνωστός και ως Kouvanos από διάφορα forums και blogs, γεννήθηκε στις 16/08/1990 στην όμορφη Μυτιλήνη. Η σχέση του με το ποδόσφαιρο άρχισε πολύ νωρίς, κάπου στο δημοτικό, και φυσικά δε θα αργούσε να έρθει και η πρώτη γνωριμία με τον κόσμο του στοιχήματος, κάτι που έγινε στην πρώτη γυμνασίου. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι κουβάδες τείνουν στο άπειρο και τα ταμεία είναι σίγουρα μετρήσιμα. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα την υπέρβαση. Η "καλή του τύχη" τον έφερε επίσης στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ όπου βρίσκεται στο 5ο έτος των σπουδών. Το στυλ της μουσικής που ακούει είναι κλασικό και σύγχρονο rock, αλλά γενικά δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με κάποιο είδος εκτός από τα πολύ βαριά λαϊκά...Στο dit-radio ξεκίνησε μαζί με 2 καλούς φίλους και συνκουβανούς τον Αντώνη και το Σπύρο και την εκπομπή Cuba Libre από τον Οκτώβρη του 2012.

Αντώνης Μαυριός:
Ο Αντώνης γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1990 στο όμορφο σμαραγδένιο νησί, τη Ρόδο. Μέχρι την ηλικία των 15 ήταν ο καλύτερος μαθητής, ώσπου οι κακές παρέες τον οδήγησαν στα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια. Ωστόσο δεν έπαψε να είναι μελετηρός και έτσι η τύχη-ατυχία τον οδήγησε να σπουδάζει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Από μικρός άρχισε να ασχολείται με την μουσική και να παίζει πλήκτρα. Αγαπημένα είδη μoυσικής rock, reggae και 80s αλλά γενικώς μπορεί να ακούσει τα πάντα. Στο πανεπιστήμιο γνώρισε τον Κουβανό, ο οποίος του δίδαξε τι εστί στοίχημα, και έτσι άρχισε να κάνει τα πρώτα βήματα της καριέρας του στον κουβά. Σήμερα μετά από τόσους κουβάδες έχει μάθει κάποια από τα μυστικά του στοιχήματος και προσπαθεί να καλύψει τα χαμένα. Όλα αυτά λοιπόν είχαν σαν αποτέλεσμα το ξεκίνημα της εκπομπής Cuba Libre στο dit-radio μαζί με τους στενούς του φίλους, Σπύρο και Λευτέρη(Κουβανό).

Σπύρος Παπαχριστοδούλου:
Ο Σπύρος Παπ γεννημένος ένα κρύο βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων του 1990 μεγάλωσε και πέρασε την εφηβεία του σε ένα μικρό μεν αλλά γνωστό δε, χωριό, τις ξακουστές ανά τον κόσμο Πλαταιές. Για να μην τα πολυλογούμε το παιδί φαινόταν από μικρός πως θα παίξει πολυυυύ μπάλα. Στα 15 του μόλις πήρε το κύπελλο Βοιωτίας με την ομάδα του των εφήβων και στα 16 του ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία για να παίξει μία χρονιά στο Α΄ τοπικό και την επόμενη στη Δ’ εθνική για μισή σεζόν..Ήρθε όμως το χτύπημα της μοίρας που τον ανάγκασε να σταματήσει την μπάλα και να αφοσιωθεί στο διάβασμα του για να περάσει σε κάποια σχολή. Μετά από κάποιες περιπέτειες και ταξίδια σε Κρήτη και Τρίπολη κατάφερε να δέσει λιμάνι στο DI…στο φανταστικό αυτό μέρος!!Από τότε καθώς δεν είχε χρόνο από το πολύ...διάβασμα και αφού πάντα μέσα του υπήρχε το σαράκι της μπαλίτσας το ‘ριξε στο στοίχημα… Με έναν «κουβά» γεμάτο από τα χρήματα που έχει κερδίσει αποφάσισε να συμμετάσχει στην πρόταση του Κουβανού και του Αντώνη και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι..Μην ξεχάσω αγαπημένες δραστηριότητες του πλέον: ψάρεμα, κυνήγι και ταινίες, ποοοολλές ταινίες με μία ιδιαίτερη συμπάθεια στα anime..That’s all..!!!

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Cuba Libre
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Παρασκευή, 18:00 - 20:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εκπομπή πήρε το όνομα Cuba Libre, το οποίο εμείς το ερμηνεύουμε ως απελευθέρωση από τα δεσμά του κουβά(ή τουλάχιστον μια προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση),και ασχολείται κυρίως με στοίχημα, καθώς και με συζήτηση και σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας των ημερών.

Το στυλ της μουσικής που παίζουμε στην εκπομπή είναι κατά κύριο λόγο κλασική rock με πολλά δυνατά κομμάτια που θα σας ανεβάσουν. Βέβαια επειδή δεν είμαστε κολλημένοι μόνο σε ένα είδος θα υπάρξουν εκπομπές όπου η μουσική που θα παίζει θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Συντονιστείτε λοιπόν κάθε Παρασκευή 6-8 και βουτήξτε μαζί μας στον κουβά!!!

Δείτε και τη σελίδα μας στο facebook εδώ

 
Παραγωγοί

3 Λαλούν

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

3-laloun
Χριστίνα facebook-icon Στρατής facebook-icon Βασίλης facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Βασίλης:
Γεννημένος το ’94 στας Αμερικάς, ο πασίγνωστος ‘’ΒillNklp’’ φαίνεται ότι κουβάλησε στο μικρό μας χωριό όλη την βλαχοαμερικανιά και την τρασίλα μέσα στην οποία μεγάλωσε, συνθέτοντας μια εκκεντρική και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ξεχωριστό γούστο, ταλέντο στις τέχνες και ανερχόμενος χάκερ, μας ταράζει με τις προτιμήσεις του στη μουσική και τις γνώσεις του πάνω στη dubstep. Σπουδάζει Πληροφορική στο ΕΚΠΑ με βλέψεις να γίνει ο νέος Jobs.

Στρατής:
H πιο ευγενική παρουσία της παρέας μας, γεννηθείς το ’93 με καταγωγή από Μυτιλήνη, είναι η ήρεμη δύναμη! Ο Στρατής (Α.Κ.Α. gentile ours) προσελκύει σε μεγάλο βαθμό το γυναικείο κοινό, έχοντας ήδη ένα multi-culti fan club. Σπουδάζει στο D.I.T., αγαπάει την ελληνική ροκ και φυσικά τις καλές μπύρες.

Χριστίνα:
Το θηλυκό της παρέας, γεννημένη το ΄93, έχει ρόλο μητρικό στην εκπομπή. Προστατεύοντας τους συμπαραγωγούς της από κακές μουσικές επιλογές, έχει αποκτήσει δίκαια τη θέση της σε χώρο άλλον απ’ αυτόν της κουζίνας. Λάτρης του LoL και της καλής ροκ (και όχι μόνο) μουσικής, με μοναδικό συγγραφικό ταλέντο και αστείρευτο χιούμορ, η Χριστίνα δεν είναι το μέσο θηλυκό, αλλά μία εκδοχή της τέλειας γυναίκας για τον μέσο D.I.T. student. Το κρίμα είναι ότι σπουδάζει Νομική.


Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: 3 Λαλούν
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τρίτη, 18:00 - 20:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Talk Show στο οποίο δίνουμε πόνο πάνω στις χαζομάρες που μονοπωλούν τη φοιτητοζωή μας, διατυπώνουμε τις πάντα σωστές απόψεις μας πάνω στην επικαιρότητα και σας ψεκάζουμε μέσω μικροφώνου για να τις ενστερνιστείτε και να κατακτήσουμε πιο εύκολα το Σύμπαν. Η μουσική είναι χαλαρή ροκ με πινελιές electro, στην οποία οι άντρες τρέφουν αδυναμία.

 

 

 
Παραγωγοί

Show What

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

SHOW WHAT

Λουίζα Ηλιάδη facebook-icon Σεμίνα Πανηγυροπούλου facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Λουίζα Ηλιάδη:
Η Λουίζα Ηλιάδη γεννήθηκε πριν 20 χρόνια στην Αθήνα. Μετά από αυτό το συγκλονιστικό ξεκίνημα, συνέχισε την καριέρα της ως το απόλυτο φυτό στα 12 χρόνια του σχολείου. Το 2009 αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να επανεφεύρει το image της ως ο απόλυτος ρέμπελος τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Το DIT ήρθε στη ζωή της όταν ο αγαπητός συνάδερφος και όχι συγγενής Τεό Ηλιάδης, έκανε τα κόλπα του και της άνοιξε τον υπέρλαμπρο δρόμο του ραδιοφώνου. Έκτοτε, τον βασανίζει με τα συνεχή τεχνικά προβλήματα του υπολογιστή της. Η εκπομπή Show What μαζί με τη Δανάη πρήζει ακροατές και τεχνικούς με τις γαιδουροφωνάρες τους και τις κιθάρες που ακούγονται κάθε Σάββατο μέχρι τα Πετράλωνα.

Σεμίνα Πανηγυροπούλου:
Η Σεμίνα Πανηγυροπούλου γεννήθηκε 25/10/91. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το τόσο ήσυχο παιδί χωρίς μαλλιά θα κατέληγε να μη βάζει γλώσσα μέσα και να έχει ένα θάμνο στο κεφάλι. ‘Υστερα από πολλά χρόνια «σκέψης» για το μέλλον της αποφάσισε να εμπιστευτεί το παιδί που έχει μέσα της και να γίνει ηθοποιός. Έτσι σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο «γκαρσόνα β’ και ατάλαντη θεατρίνα». Το D.I.T ήρθε στη ζωή της για να έχει ακόμη ένα λόγο να γκρινιάζει ότι τρέχει όλη μέρα και δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα αλλά και να μοιραστεί τις φοβερές τις μουσικές επιλογές με τους ήδη φανατικούς της εκπομπής.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Show What
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Κυριακή, 16:00 - 18:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εκπομπή "Show What" πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής της χωρίς όνομα. Μετά από πυρετώδεις διαπραγματεύσεις, βαφτίστηκε και ξεκίνησε να κερδίζει κοινό και κριτικούς. Αν και αρχικά έπαιζε μόνο ροκ, σιγά σιγά άρχισε να ενσωματώνει και τις προτάσεις των πιο soft ακροατών, μένοντας όμως πάντα πιστή στον hardcore οτινανισμό. Οι διαφωνίες και η ακατάσχετη κατά περιπτώσεις λογοδιάρροιά των παραγωγών, είναι τα βασικά συστατικά που κρατάνε ζωντάνο το παγκοσμίου φήμης αυτό Show.

 
Παραγωγοί

Love Bytes

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

lovebytes

Κωνσταντίνος Χαλουλάκος facebook-icon Χρήστος Σέκας facebook-icon Γιάννης Καλύβας facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κωνσταντίνος Χαλουλάκος:
Ο Κωνσταντίνος ανήκει στην νέα φουρνιά παραγωγών (ξεκίνησε εκπομπές τον Γενάρη του 2012). Είναι βέρος Καλαματιάνος και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Καλαμάτα τα τελευταία είκοσι χρόνια (γεννήθηκε το 1992). Έχει καημό να βρεθεί έστω και ένας άνθρωπός που δεν θα τον φωνάζει "Χαλούλ". Στον σταθμό μπήκε από σπόντα. Μαζί με τους συμπαραγωγούς του (Γιάννη + Χρήστο) προσπαθούν να λανσάρουν το προφίλ του "μάγκα και αλήτη", αλλά δεν ξεγελάνε κανέναν.

Χρήστος Σέκας:
Ο Χρήστος Σ. (chris se) είναι ένα απίστευτο παιδί που τα τελευτά 20 χρόνια ψηλώνει συνέχεια...Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη αλλά έχει ζήσει παντού!!! Πέρασε στο DIT από σπόντα αλλά ήταν ό,τι καλύτερο του συνέβει στην ζωή του γιατί εκεί γνώρισε τον Χαλούλ και τον Σεφάση. Η ιστορία με το ραδιόφωνο άρχισε όταν ένα πρωί (10μμ) καθόταν με τους μελλοντικούς συμπαραγωγούς του ακούγοντας τραγούδια με πολύ πόνο και θέλησαν να διαδώσουν τον πόνο και την αγάπη τους. Από τότε τον ακούτε μαζό με τον Κωνσταντίνο και τον Γιάννη κάθε Δευτέρα τις μεγάλες ώρες (12-2) ;)

Γιάννης Καλύβας:
O Γιάννης Καλ.(ραδιοφωνικός παραγωγός της καψούρας) γεννήθηκε και διέπρεψε στην Καλαμάτα τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής του, μεγαλωμένος με πολύ αγάπη, φροντίδα και προδέρμ. Στα 18 του χρόνια πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αθάνα και να γίνει φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ. Εκεί είχε την τύχη και την ατυχία να γνωρίσει τον Χρήστο και τον Κωνσταντίνο και μετά από αρκετά D.I.T. Radio Party που παρευρέθηκαν πήραν την απόφαση πως θέλουν να γίνουν μέλη της ομάδας του D.I.T. Radio και με τα πολλά τα κατάφεραν... Έτσι κάθε Δευτέρα σας κάνουν παρέα 12-2 σε ένα πρόγραμμα με πολύ καψούρα, πόνο και love story με καλή λαϊκή μουσική.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Love Bytes
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Δευτέρα, 00:00 - 02:00
ΕΙΔΟΣ: Ελληνικά Λαϊκά

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εκπομπή απευθύνεται ξεκάθαρα σε καψούρηδες. Παίζουν μόνο ελληνικά τραγούδια. Με λίγα λόγια αν πονάς και θες να πονέσεις περισσότερο μπες να τους ακούσεις. Με πολύ πόνο αγάπη και καψούρα.

 
Παραγωγοί

Τρύπιες ΤσέπεςΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

trypies tsepes

Νίκος Μουστάκας twitter Ηλίας Παλαιγεωργίου twitter
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Νίκος Μουστάκας:
Ο Νίκος, ο Σαββατογεννημένος της παρέας είδε το πρώτο φως της ζωής, τη 12η Οκτωβρίου του 1991. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη θαλασσοδαρμένη Σάμο μαζί με λίγους και καλούς φίλους, φιλοσοφώντας τα σημεία των καιρών (τεχνολογική κατεύθυνση το παλικάρι εντούτοις). Ο έρωτας με το αντικείμενο της πληροφορικής (ξέρετε εσείς, software, hardware, tupperware) δεν άργησε να έρθει, με σημαντικότερη στιγμή την είσοδό του στο Τμήμα Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ξύπνησε με ορέξεις μιά μέρα και λέει "Δεν κάνουμε ένα site τεχνολογίας να ζοριστούμε λίγο; Και φυσικά σύντομα ραδιοφωνική εκπομπή τέτοιου χαρακτήρα για να μην επαναπαυόμαστε". Από τότε με τον άνωθε "συνεργάτη" και με κάποιους αφανείς ήρωες έχει βαλθεί να πουλάει τρέλα. Τα μουσικά ακούσματά του θα σας μπερδέψουν! Αλήθεια! Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι η House είναι το φάρμακό του.

Ηλίας Παλαιγεωργίου:
Ο Ηλίας γεννήθηκε στις 22-1-91 στον Χολαργό Αττικής. Δύο μήνες μετά πήγε στην μαγευτικά εξωτική Σάμο για τα επόμενα 18 χρόνια. Ημιεπαγγελματίας καλαθοσφαιριστής με δύο Πανσαμιακά πρωταθλήματα να κοσμούν την τροπαιοθήκη του. Από το 2009 είναι φοιτητής στο Department of Informatics and Telecomunication. Το 2010 ίδρυσε την DIT Basketball Club 2 (αλλά No. 1 στις καρδιές μας) και ηγείται μιάς παρέας μαχητικών στρατιωτών. Τον Μάϊο του 2012 ο "συνεργάτης" του παρουσίασε το όραμα για τις Τρύπιες Τσέπες, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά...


Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τρύπιες Τσέπες
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Τρίτη, 22:00 - 00:00
ΕΙΔΟΣ: Technologic Talk Show, House, Progressive House, Defected, Deep House

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε τι έχει να γίνει! Λίγο οι αγάπες μας, λίγο η ανεβασμένη διάθεση μας, ένα είναι το σίγουρο. Θα έρθετε αντιμέτωποθ με τα πιό σημαντικά νέα γύρω από τον κόσμο της τεχνολογίας σε ένα περιβάλλον που η House μουσική πρωταγωνιστεί. Let's Tech People and Don't Stop The Party!

Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί <<Τρύπιες Τσέπες>>;;; Θα βρείτε την απάντηση ακούγοντας την εκπομπή κάθε Τρίτη στις 10! Μην το κουράζουμε το θέμα...

*Σάμος: Το τρίτο μεγαλύτερο, από άποψη έκτασης, νησί, του Βορειοανατολικού Αιγαίου, προικισμένο με καταπράσινα βουνά και χρυσαφένιες παραλίες. (Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις)

 
Παραγωγοί

Διαίρεση με το Μηδέν

 

Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

teo-dae-su

Θοδωρής Δημητρακόπουλος
facebook-icon
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: tekken.master [at] hotmail [dot] com

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Θοδωρής Δημητρακόπουλος, που γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, σπουδάζει Πληροφορική, του αρέσουν
τα σουβλάκια, η μουσική, τα εικαστικά, οι πολεμικές τέχνες, τα video games, είναι στο D.I.T Radio εδώ
και 3.5 χρόνια και μπλα, μπλα, μπλα, σιχαίνεται τα κλισέ. Για αυτό αν ενδιαφέρεσαι για τον παραγωγό
(που πολύ που νοιάστηκες) τράβα ρώτα τον ή άκου την εκπομπή "Διαίρεση με το Μηδέν"
που απλά δεν γίνεται να υπάρξει.


Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Διαίρεση με το Μηδέν (x/0)
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Κυριακή, 00:00 - 02:00
ΕΙΔΟΣ: Avantgarde

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τη πρώτη μισή ώρα έχει mini αφιερώματα τα οποία δεν περιορίζονται σε κάποιον μουσικό τόπο. Αυτό γιατί το τι μουσική θες να ακούσεις εξαρτάται από τη διάθεση σου εκείνη τη στιγμή, την επικαιρότητα αλλα και άλλους παράγοντες. (με αλλα λόγια άμα θέλω να ακούσω Noti... η πρώτη μιση ώρα θα έχει Noti) Βέβαια τα αφιερώματακια θα είναι συνήθως μουσική από την Ασία και κυρίως την Ιαπωνία όπως traditional, visual kei, anime music... Μετά το πρώτο ημίωρο μπαίνουμε σιγά σιγά στα γνώριμα μουσικά τοπια. Ambient, progressive, electronica, lounge, acid, trip, glitch... Από τους πιο απαλούς έως τους πιο βίαιους ηχους. Πολλα μουσικα ειδη, αλλά ένα μουσικό ύφος στην "Διαιρεση με το Μηδέν" καθε Τετάρτη 12 με 2.(Προσοχή: Η εκπομπή είναι αντιραδιοφωνική χωρίς στάνταρ θεματολογία, με κομμάτια μεγάλης διαρκειας και πόλλους αγνωστους στο ευρύ κοινό καλλιτέχνες για αυτό λέγεται άλλωστε "Διαιρεση με το Μηδέν")

 
Παραγωγοί

3s can be fun!


ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

3s can be fun

Mατίνα Ζαβιτσάνου
facebook-icon Χάρης Οικονομίδης facebook-icon Χάρις Κόλλια facebook-icon

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Η Χαρίς γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Αποφοίτησε το 2009 και έκτοτε φοιτεί στο τμήμα οικομονομικών επιστημών του εκπα. Συμμετάσχει πρώτη φορά σε ραδιοφωνική εκπομπή και αγαπά ιδιαίτερα τη rock και τη jazz...

H Mατίνα γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Αποφοίτησε το 2009 και έκτοτε σπουδάζει στο τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του εκπα. Είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχει ως παραγωγός σε ραδιοφωνική εκπομπή. Της αρέσει κάθε είδους μουσική..εξάλλου,η μουσική ακολουθεί τη διάθεση!

Ο Χάρης γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Αποφοίτησε το 2009 από το Ζάνειο πειραματικό λύκειο,και είναι σπουδαστής του τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του εκπα. Προτιμά την rock και τη metall μουσική.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: 3s can be fun!
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Δευτέρα, 22.00 - 24.00
ΕΙΔΟΣ: Rock, Έντεχνο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μας χαρακτηρίζουν το κέφι και η ζωντάνια!Η rock και το έντεχνο θα είναι το κύριο ύφος της εκπομπής μας ως τόσο θα υπάρχουν και αποκλείσεις στο πρόγραμμά μας..
Δεσμευόμαστε να σας κάνουμε να περάσετε καλά και να γελάσετε,γι αυτό και 'σεις ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ !!!

 
Παραγωγοί

The Α.Δ.Α. Show

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

ada show

Ανδρέας Κεσσόπουλος
 facebook-icon Δημήτρης Γκαντούνας facebook-icon Ανδρέας Παππάς facebook-icon
Email: ada-show [at] dit-radio.gr

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ανδρέας Κεσσόπουλος:
Ήταν 30 Οκτωβρίου του 1988, λίγο μετά της 8 το πρωί όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η φωνή του. Ο γνωστός ως akesso, Ανδρέας Κεσσόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο αγαπημένο του Μόναχο της Βαβαρίας υπό την... <<αιγίδα>> των γονιών και των τριών μεγαλύτερων αδελφών του. Ήταν αυτοί που έστρωσαν τον χαρακτήρα του και τον εκπαίδευσαν για το... σχολείο της ζωής και κυρίως στον τομέα της μουσικής! Στα 19 του κατάφερε μετά από έναν... μικρό αριθμό προσπαθειών να περάσει (...γιατί θεέ μου;;;) στο ένδοξο D.I.T., στο οποίο φοιτεί ακόμα και έτσι όπως πάει θα φοιτεί για τα επόμενα 1,2,3...... χρόνια. Ήταν από μικρός κολλήμενος με το ραδιόφωνο και στο 4ο έτος, έπειτα από μια μάταιη αναζήτηση συμπαραγωγών, έστειλε επιτέλους το γεμάτο και τόσο πλήρες....2 σειρών, βιογραφικό του στο D.I.T. Radio, το οποίο του έδωσε μια ευκαιρία. Ναι!!! Τα είχε καταφέρει... ήταν παραγωγός στο καλύτερο φοιτητικό ραδιόφωνο και μπορούσε να μεταδώσει τη μουσική τον περασμένων δεκαετιών που τόσο αγαπά. Δεν του άρεσε όμως η μοναξιά και έτσι ενώθηκε γρήγορα με τους δύο συμπαραγωγούς του, τον mitsomix και τον LLandy, τους οποίου τους συνδέει μια μακροχρόνια φιλία. Ήταν η γέννηση του The A.Δ.Α. Show. (τέλος)

Δημήτρης Γκαντούνας:
Ο «Mitsomix» κατά κόσμο Γκαντούνας Δημήτρης, γεννήθηκε σε λάθος εποχή όπως ο ίδιος πιστεύει, παρόλο αυτά είναι ένα από τα 80΄s Babies του Dit-radio. Γεννήθηκε στο LA του κάμπου και “μεγάλωσε” στο Μόναχο. Στα 18 του πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα για σπουδές. Αν και συμμετάσχει στην εκπομπή «The Α.Δ.Α. show» του Dit-radio, φοιτεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και όχι στο Ε.Κ.Π.Α. και κυρίως όχι στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (δεν το έχω ...με τους υπολογιστές /πολύ!). Η ενασχόληση του με το D.I.T. Radio έγινε συνειδητά, έπειτα από αφόρητη πίεση που του ασκήθηκε από τον Α.Κ. έναν από τους 2 συμπαραγωγούς του στην εκπομπή στην οποία συμμετάσχει. Εν τέλη επέλεξε το D.I.T. Radio γιατί είναι userfriendly και γιατί το Word of Mouth δούλεψε αποτελεσματικά. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα και ο Mitsomix μαζί με τους LLandy και τον akesso, ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους ελεύθερα και απλόχερα..............

Ανδρέας Παππάς:
Ο Ανδρέας Παππάς aka LLandy μεγάλωσε ίσως στη πιο όμορφη πόλη του κόσμου (μετά τη Λάρισα...) το Μόναχο. Ένα σχετικά ντροπαλό παιδί που κατά τη διάρκεια των σχολικών χρόνων ζούσε στη σκιά του mitsomix (τώρα ζει αυτός κάτω από τη δική του λόγω ύψους). To 2006 μετακόμισε στην Ελλάδα για να σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας (σχολή που στη πορεία κατάλαβε που είχε μπλέξει ... αλλά τότε ήταν αργά). Ο LLandy έμαθε για το D.I.T. Radio μέσω του akesso... ο οποίος δεν ήθελε πολύ για να τον ψήσει για εκπομπή, γιατί από μικρός είχε μέσα του το μικρόβιο του ραδιοφωνικού παραγωγού. Το Σεπτέμβρη του 2011 γεννήθηκε το the A.Δ.Α. show (όνομα που πήρε μετά από 5 μήνες αλλά δεν έχει σημασία) το οποίο προσφέρει ώρες απόλαυσης και ηδονής στους πιστούς ακροατές του.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: The Α.Δ.Α. Show
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Πέμπτη, 22:00 - 00:00

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εκπομπή The Α.Δ.Α. Show είναι μία Interactive εκπομπή η οποία χρησιμοποιεί ένα αμφίδρομο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό της. Η συμμετοχή των ακροατών της κρίνετε απαραίτητη σ' αυτό το μουσικό Rewind .
Ο (Α)νδρέας, ο (Δ)ημήτρης και ο (Α)νδρέας σας ταξιδεύουν στις επιτυχίες του χτες... στα Blues των 50s, στα Swing των 60s, στα Disco των 70s, στα Dance-Pop των 80s, στα Eurodance των 90s μέχρι και στα late 00s σε ένα κατάλληλα επιλεγμένο και επιμελημένο μουσικό δίωρο!!! Η εκπομπή είναι πλούσια σε ενότητες, παιχνίδια, πληροφορίες χρήσιμες και άχρηστες αλλά και σε σοφίες......Τη σκυτάλη παίρνετε στη 2η ώρα εσείς με τις αφιερώσεις και τις προσωπικές σας μουσικές επιλογές. Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή διάθεση, το κέφι και το γέλιο όχι μόνο στο Chat αλλά και από τα Guest στο Studio της Κάτω Καισαριανής που έχουν κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους. Αυτά και άλλα πολλά κάθε Πέμπτη στις 22:00..........

 
Παραγωγοί

Οι Γέροι Του Metal Show


ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

metal show

Θοδωρής Ηλιάδης  facebook-icon  Αντώνης Αρχοντάκης

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΤΕΟ (ΗΛΙΚΙΑ 20)->Πόντιος φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Κατοικεί στο εξωτικό και λαογραφικό Μενίδι. Από μικρός ασχολήθηκε με την μουσική... ΑΥΤΗ πάλι μαζί του ΟΧΙ! Για τα ενδιαφέροντά του χρειάζονται ώρες περιγραφής.. "Καλή μουσική, καλή παρέα και καλό φαϊ" είναι τα μόνα που χρειάζονται για να περάσει κάποιος καλά όπως δηλώνει! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην εκπομπή!!

ΑΝΤΩΝΗΣ (ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ)->Φοιτητής του Χημικού Αθηνών εδώ και 15 χρόνια! Κατοικεί και αυτός στο εξωτικό και λαογραφικό Μενίδι σε ένα υγρό υπόγειο 50 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης ακούγοντας ροκ και μέταλ μουσική. Ενίοτε παίζει ηλεκτρική κιθάρα με την μπάντα του προκαλώντας ηχορύπανση! Από το Δεκέμβρη του 2010 σας ζαλίζει ραδιοφωνικώς κάθε Δευτέρα 8-10μμ.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Οι Γέροι Του Metal Show
ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Δευτέρα, 20:00 - 22:00
ΕΙΔΟΣ: Metal, Rock

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ψάχνοντας μια στέγη για να ακούσεις επιτέλους και τη μουσική του «τύπου» που στο άκουσμα της ηλεκτρικής κιθάρας ανατριχιάζει , του «τύπου» που θα ταυτιστεί με την μορφή , την τρέλα, την οργή , την επιβλητική φωνή του frontman - το σίγουρο είναι πως θα δυσκολευόσουν πολύ για να την βρεις!

Η μοίρα και το μηχανογραφικό του Θοδωρή τον οδήγησαν στο τμήμα της Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Π.Α. το 2009 όπου και έμαθε για τον φοιτητικό σταθμό της σχολής του – το D.I.T. Radio . Το Σεπτέμβρη του 2010 εντάχθηκε στο teamτου σταθμού και αποτέλεσε τον πόντιο του ραδιοφώνου μιας και η εκπομπή λεγόταν «Η ώρα του πόντιου»! Αρχικά με πολλούς καλεσμένους έψαχνε τον χαρακτήρα της εκπομπής ώσπου το Δεκέμβρη του 2010 με παρότρυνση του Αντώνη κάνανε ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους τους BlackSabbathκαι δεν σκέφτηκαν πολύ για να αποτελέσουνε μέχρι και σήμερα τη στέγη του metalhead !!

Πλέον ως «Γέροι Του MetalShow» ο Αντώνης Αρχοντάκης και ο Θοδωρής Ηλιάδης κάθε Δευτέρα 20:00 – 22:00 σχολιάζουν την επικαιρότητα και κυρίως του χώρου της rock και metal μουσικής ενώ προσπαθούν να κάνουν τους ακροατές τους να αυξάνουν την ένταση των ηχείων με τις μουσικές επιλογές !!Σε όλα αυτά σημαντικό ρόλο παίζει και το myRock.gr ως χορηγός επικοινωνίας της εκπομπής τροφοδοτώντας την με πολλές ειδήσεις!! Ως μια εκπομπή σουρεαλισμού , πολιτισμού και "τέχνης" τα «ραμολιμέντα» συνεχίζουν τα αφιερώματα σε μουσικές μορφές της rock και μεταλ ιστορίας !